Sjukstuga

Liam och Johan har magsjuka av något slag, och jag är förkyld. Jag hoppas verkligen att jag klarar mig från magsjukan denna gång. Men hur stor är chansen? Hoppas vi hinner bli frisk innan dopet på lördag iallafall.

Nu hörde jag att det var dags för 8:e blöjbytet hittills idag. Återkommer...
 

Kommentarer
Postat av: SVENSKK

Hej Josse! Visst tänkte du på träväggen vi byggt?http://svenskk.se/2010/01/30/sma-detaljer-i-sovrummet/Vi målade den med samma färg som övriga rummet dvs. vit. Jag blir lite osäker exakt vad den heter och jag har tyvärr inte färgburken här i lägenheten så jag kan kolla. Men jag kan kolla här i dagarna, tror jag har en burk i källaren.. I övrigt så kan jag säga som så att vi målade brädorna med ett lager för att inte få brädorna för vita. Vi ville få det att se någorlunda gammalt ut. Målar du ett lager så ser det jätte vitt ut först men efter någon timme när det dragit in så ser det bättre ut. Så vi målade först brädorna och sedan skruvade vi upp dom.Tänkte du också göra en trävägg? :)

2010-06-07 @ 19:26:44
URL: http://svenskk.se/
Postat av: SVENSKK

En sak till.. om du undrar över brädorna så är dom icke hyvlade vilket även där gör att dom ser gamla ut.

2010-06-07 @ 19:28:24
URL: http://svenskk.se/
Postat av: Linda

huga då, krama Liam från mig =)

2010-06-07 @ 19:34:19
URL: http://lindaaolsson.blogg.se/
Postat av: SVENSKK

Ja, det ser ut som laserat men det är det som sagt inte. Har nog precis med det att göra som du skrev dvs. att brädorna är ohyvlade plus att vi endast målade ett lager. För tro mig, även om du tycker att det inte ser bra ut så går färgen till sig efter några veckor också. Tycker att vår vägg blir finare och finare ju längre tiden går faktiskt. Jag är så kär i vår trävägg, lovar att om ni gör en så kommer ni bli minst lika nöjda! Lova att lägga upp bild sedan så jag får se. Vore kul! :D

2010-06-07 @ 20:02:06
URL: http://svenskk.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0