Morsdag!

Idag är det morsdag, och jag har fått tårta, present, blommor och en god middagsbuffé på hotellet. Behöver jag säga att jag har haft en bra dag? ;) Tack igen mina kära!!




Morsdagspresenten från Liam!




Titta Viktoria!!

..titta så fina fötter jag har!


Fredag

En skrikig och hysterisk bebis har hållt mig sysselsatt hela dagen. Tempen står på 38,2. Han dregglar mer än vanligt och stoppar hela handen i munnen. Undrar om det kan vara en tand på gång? Tycker dock inte att jag varken kan se eller känna något tecken på en. En utmattad bebis somnade iallafall precis efter ca. 5 timmars grin! Så nu blir det Coca-colagryta och ett glas vin. För att jag förtjänar det!



Missnöjd sötnos!


Birsta med Linda!

Bloggtorkan håller i sig. Som ni kanske märker. Ska försöka bättra mig men det finns inte så mycket tid över när man håller på att renovera och har världens sötaste 5 månaders bebis hemma som kräver all uppmärksamhet vaken tid.  

Idag har jag och Liam varit med Linda ute i birsta.. och hennes bebis i magen såklart! :) Är såå avis på henne och hennes fina gravidmage!! Skulle kunna göra om det tusen gånger om det gick (säger jag nuja!) Nu längtar vi såklart till Oktober då hennes bebis kommer till världen. :) Iallafall så lunchade vi på Charm och sen blev det liiite shopping. Ett par badshorts och pikétröja till lilleman och en taklampa till mig. 

Nu har vi förresten skickat iväg dopinbjudningarna som syster och Sara pysslat ihop. Superfina blev dom, så håll utkik i brevlådan!


Herren på täppan!


En tisdag med tant Viktoria.

Tidigt imorse for som sagt jag och Liam till Viktoria och hälsade på. Hon var redo med frukost när jag kom sen gjorde vi oss klara och for ut till birsta. Först ett stopp på Jysk där jag köpte en bänk till hallen sen in på IKEA och handla en byrå, också till hallen. Så nu ser det någorlunda ut där iallafall :) Efter IKEA gick vi in på birsta och åt en god kycklingsallad och försökte hitta ett par jeans åt Liam utan resultat. Han växer ju så det knakar så han har ju snart växt ur alla sina byxor.

Imorgon ska jag försöka måla lite fönster och lister, och om vädret tillåter blir det en långpromenad. Känns som man behöver förlora lite fler gravidkilon. Men hur fixar man motivationen att börja träna, på riktigt? Det blir som man säger om mycket annat... att det gör man sedan. Nu för tiden finns det ju dock inte så mycket tid över till "nöjen". Så jag skyller på det sålänge!

Nu har sambon och sonen precis slagit igen sina blå så det är väl dags för mig med! Godnatt gott folk!


Skrotungen!


Viktoria tyckte att vi skulle gå in på IKEA och köpa en kall tallrik för 10:- eller?


Godnatt..

Godnatt säger vi nu. Bökfarbrorn lär dock greja ett tag till med sin snuttefilt och sina gossedjur :) Imorgonbitti ska vi till tant Viktoria och mysa. Det gillar vi!


Jag älskar dig!

Min lilla kepsnisse!



Det borde vara olagligt att kliva upp klockan 05:00!

Skrotungen har varit vaken sen 05:00 nu och börar bli lite smått uttråkad då han har en trött mamma med världens huvudvärk idag. Jag har iallafall kommit på ett nytt projekt. Struntar i hallen! MÅSTE göra klart rummet till Liam. Han vaknar varenda morgon då Johans klocka ringer och han kliver upp, sen är han klarvaken. På helgerna när ingen ska upp sover han till 07:00 iallafall. Två timmar gör mycket på mornarna, speciellt dagar som denna!

Nä, lite frukost kanske och en alvedon så får vi se vart denna dag leder. På återseende!


Bloggtorka!

Nu var det ett tag sen. Inte för att någon kanske bryr sig. Ska väl vara Viktoria då! ;)
Här ser väl alla dagar nästan likadana ut som vanligt. Håller på med lite renovering utomhus dock. Till sommarn hoppas jag på en hel uteplast! Nu är den bara halv, kan man väl säga. Men jag har en flitig Sambo.... ibland.

Nåja.. Har precis nattat lilleman som förövrigt blivit en riktig tjurpelle på kvällarna. Gnäller, bökar på och spottar ut nappen nån timme innan han kan komma till ro. Innan har det bara varit och lagt ner honom och slagit på sängmobilen så har han somnat. Man har väl blivit bortskämd antar jag. :)

Annars har det inte hänt så mycket idag. Eldat upp en trasig byrå som stod och skräpade i hallen, städat, promenerat och busat med lilleman, försökt övertala min sambo att göra om i hallen, städat lite till osv. Ungefär som alla andra dagar dvs. Tänk om man ändå hade bott lite närmare sina nära och kära? Önsketanke. 






   
Ni förgyller mina dagar iallafall..


RSS 2.0