Sommar!

Glömde förresten att visa er världens sötaste kille när han myste hos sin farfar i hängmattan ikväll. Så härligt när man kan sitta ute länge på kvällarna nu. Härliga sommarvärme!
Tadaa!

Tyvärr så har en viss Amadeus käkat upp sladden till systemkameran så det blev en kass mobilbild på hallväggen som jag lovat, så den gör inte väggen rättvisa alls. Mellanrummen syns mycket tydligare i verkligheten så jag får slänga upp fler bilder då vi köpt en ny sladd till kameran. Men nu sitter den där iallafall, så here you go! (får ursäkta den vissna blomman som ville vara med också!)

 Måndag

Idag har mamma och syster varit här och hälsat på. Fint väder bjöds det på också så Liam passade på att inviga sin doppresent som ni ser i tidigare inlägget. Det verkade som han gillade den. Satt och plaskade på hur länge som helst :) Ikväll har vi äntligen fått upp träväggen i hallen. Bättre sent än aldrig. Vart riktigt nöjd faktiskt, bara lite lister som fattas nu. Slänger in en bild imorgon för nu är det vällingdags för lille mannen i huset hör jag, sedan blir det sängen.


Just nu

Liam inviger poolen han fått av mormor och Lenny.TRÖTT!

Idag har vi varit i njurunda på lunch hos faster, handlat till midsommar, flängt runt till olika affärer, letat present till ida, varit på kalas hos ida och nu är vi äntligen hemma och jag är dödstrött, Liam med som inte sovit många minuter idag. Tur är väl att han brukar sova till 8-9 på mornarna för inatt känner jag för en rejäl sömn. Så det här blir det enda jag bjuder på idag. Godnatt.

Återigen, ska tiden verkligen gå såhär fort???Himlabadet

Badkillen med sin moster på himlabadet idag.


6 månader

Hela 6 månader idag. Herregud vad tiden går!


Hur tänkte du nu då?


Sjukstuga

Liam och Johan har magsjuka av något slag, och jag är förkyld. Jag hoppas verkligen att jag klarar mig från magsjukan denna gång. Men hur stor är chansen? Hoppas vi hinner bli frisk innan dopet på lördag iallafall.

Nu hörde jag att det var dags för 8:e blöjbytet hittills idag. Återkommer...
 

Suck!

Såhär kan det gå när vissa inte ser sig för! Så snart är vi utan bil igen. Kul kul.


RSS 2.0