Kvällspromenad!

Nu ska vi ut på promenad, soffpäran och jag! Sedan blir det sängen för imorgon kommer Liams mormor hit och hjälper oss att baka bullar, syltkakor och städa lite. Det sistnämnda vet hon dock inte om... ännu! ;)


My first pair of shoes!


Titta vilken fin present jag fick igår. Ett par byxor och ett par skor. Mina första! Tack igen moster!!Underbart nästan jämt

Jag lovade ju er en bättre uppdatering idag så jag känner mig lite tvingad att sätta mig här även fast jag är trött som bara den. Nattade lillen för en stund som fick banangröt för första gången ikväll innan läggdags. Smaskens tyckte han som åt upp ALLT! :) Innan har han ju mest spottat ut allt man provat att ge honom för undantag av någon enstaka sked.

Idag har vi iallafall varit i staden hela dagen. Hälsade först på hos pappa en sväng sen for vi till Viktoria som bjöd på god lunch. Därefter följde hon med mig och storhandlade... under tidpress! Undra hur roligt hon tyckte det var med en stressad mamma, sega människor i pantkön, gnällig bebis, kontroll av varor i kassan, en borttappad bilnyckel, en ännu mer stressad mamma osv. Lika roligt som jag antar jag? :)


Viktoria och en liten Liam

 


Godnatt!

.....säger vi nu! lovar en bättre uppdatering imorgon!


Hej.... igen!

Har fått för mig att börja blogga igen. Vi får väl se hur bra det går denna gång. Lovar inget!
Viktoria har dock lovat att hon ska göra en design åt mig!! Så vi väntar på den... ;)

Bjuder sålänge på en bild på min fina prins.

Here you go!


RSS 2.0